Magyar sztárok, akiket nagyon felidegesítettek a követőik

2019.03.25. 13:31

Csősz Boglárka

Sokan kritizálják az agyonfilterezett képei miatt Csősz Boglárkát, aki tavaly ősszel egy retusálatlan fotóval üzent a kommentelőknek. 

"Jöjjön ez a nyers kép, filter nélkül, a férjem szemszögéből, szeretettel azoknak a kötekedőknek, akik elítélik és megvetik a kreativitást és a képszerkesztést, vagyis az Instagram teljes lényegét. Nem is értem, ha nem tetszik, hogy ezzel emberek milliói szívesen elpepecselnek, akkor miért használják ezt az applikációt?" - írta a fotóhoz a luxusfeleség.

Vasvári Vivien

Egy másik luxusfeleség, Vasvári Vivien, is kiborult már a képei alatt kommentelőkre, többször is üzent már nekik az oldalán. Legutóbb február végén lett elege abból, hogy oldalán folyton az alakjával kapcsolatban kap megjegyzéseket.

"Kicsit kezd idegesíteni az, hogy nem egy kommentelő írja, hogy túl vékony vagyok. Nem állítom, hogy irigységből irkálják, de nem esik le másnak, hogy lehet ez bántó?! Vagy nem gondolnak bele abba, hogy ilyen a genetikám, amiről amúgy nem tehetek, de nagyon hálás vagyok érte.  Nem kérdeztem senkitől sem, hogy tetszik-e az alakom vagy sem.

Örülök, hogy ilyen, mert soha nem kellett diétáznom, teljesen egészséges vagyok, azt ehetek, amit akarok! Amúgy meg csakis az érdekel, hogy a férjemnek hogy tetszek, márpedig neki így vagyok tökéletes, tehát mindenki más foglalkozzon a saját vagy a párja testalkatával! Csontos-vékony-magas vagyok, 48 kg vasággyal, 2 gyermek után, de ez van. Lesz majd ez máshogy is, de addig örülök, míg így van! Ha pedig nem tetszik a profilom, nem kell nézni, és el lehet húzni innen! Köszcsiiii" - írta.

Lapozzon tovább, talál még egy oldalt!