Pár rajongó utálni fogja a Trónok harca végét

Trónok harca
Vágólapra másolva!
A Trónok harca alkotói tisztában vannak vele, hogy nem fog mindenkinek tetszeni a sorozat befejezése, sőt lesznek, akik kimondottan utálni fogják.
Vágólapra másolva!

A Trónok harca két író-producere, D. B. Weiss és David Benioff a sorozat közelgő befejezéséről beszélt az Entertainment Weeklynek, azt is elmondták, hogy biztosan lesznek, akiknek egyáltalán nem jön majd be a finálé.

Trónok harca: mi lesz a történet vége? Forrás: HBO

"Szeretnénk, ha az emberek szeretnék, sokat jelentene nekünk, hisz 11 évet töltöttünk a sorozattal. De azt is tudjuk, hogy teljesen mindegy, mit csinálunk, még a lehető legjobb verzió esetén is lesznek olyanok, akik utálni fogják a lezárást" – mondták.

"Nincs olyan verzió, amire mindenki azt mondaná, hogy egyetért a világ összes többi emberével, és ez volt a tökéletes befejezés – ez lehetetlen. Csak remélhetjük, hogy annyi lesz a vita – mint mondjuk a Breaking Bad fináléjánál –, hogy A vagy A+ osztályzatot érdemel a vége" – magyarázta Weiss.

David Benioff és D.B. Weiss az egyik Emmy-díjukkal Forrás: Kevin Winter / Getty Images North America / AFP

Benioff még hozzátette, hogy már az elejétől kezdve gondolkodtak a befejezésen, hisz az összességében sosem egy jó történet, aminek épp a végét rontják el.