Salander Dorina: Kizárt, hogy én feladjam az Exatlont

Exatlon, Salander Dorina
Vágólapra másolva!
A Kihívók csapatát erősíti, rengeteg futamot nyert, esélyes a végjátékra is. Ahogy telik az idő, egyre jobban érzi magát kinn, a pillanatnak él, de azért zavarja, hogy nincs kapcsolat a hazaiakkal. Sem sérülés, sem más miatt nem akarja feladni. Balira menne szörfözést tanulni, és önkénteskedni szeretne valamilyen gyerekekkel foglalkozó szervezetnél Afrikában. Interjú.
Vágólapra másolva!

Hogy érzi magát az Exatlonban?

Nagyon jól érzem magam, nem is tudok nagyon olyan dolgot mondani, ami ne tetszene. Úgy érzem, a legjobb helyre jelentkeztem, imádom a pályákat és ez minden nappal csak erősödik. Úgy érzem, egyre ügyesebb vagyok, és egyre sikeresebb tudok lenni. Imádom ezt a nagy játszóteret. Sokszor belegondoltam, hogy mikor lesz nekem lehetőségem megint ilyen pályákon menni, és szerintem soha... szóval ezért még jobban élvezem.

A Kihívók kezdeti csapata Forrás: TV2

Mi volt eddig a legvidámabb pillanata?

Nehéz lenne egyet kiválasztani, mert annyi impulzus ér, hogy szinte mindennap van egy ilyen legvidámabb történés. Nagyon viccesek a csapattársaim, rengeteget nevetünk együtt. Nagyon jókat nevetek azon is, amikor én magam bénázok egy-egy pályán.

Mi volt eddig a legdrámaibb esemény?

Egyértelműen a Petra elleni párbaj. Amikor kimondta Geri Petra nevét, onnantól elég drámaira sikerült a nap.

Forrás: TV2

Aki majdnem két hónapja versenyez, beletesz mindent heteken át, nem feltétlenül örül az újaknak, mert nekik ugyanannyi esélyük van elvinni a fődíjat. Mit gondol erről?

Elsőre elég igazságtalannak tűnik, főleg a statisztika miatt, hiszen a szerint megyünk párbajozni is. Az újaknak nagyon gyorsan javul vagy romlik a statisztikájuk, a miénk ennyi futam után már nem tud olyan ütemesen változni. A játék szabályzatából adódóan ez kissé igazságtalan. A rutin persze a mi oldalunkon van, bár Kata és Jodi már most nagyon erős.

Mi a véleménye az új játékosokról?

Nagyon jó fejek az új játékosok, szerintem most van a legerősebb és legvidámabb csapatunk. Nagyon erősek fejben és fizikailag is, potenciális nyertes játékosok.

Forrás: TV2

Ki a legjobb barátja, támasza a csapatból?

Petra távozása után igazából Hannával kerültem közelebbi viszonyba, vele sok mindent meg tudok beszélni, taktikai partnerek is lettünk, ha lehet ilyet mondani. Petivel is jó a viszonyunk. Úgy érzem, hogy őket a barátaimnak hívhatom.

Kikkel fogja tartani a kapcsolatot öt év múlva is?

Velem nem sokszor van így, meg nem is gondoltam volna, de úgy érzem, hogy el tudom képzelni, hogy a csapattársaimmal akár hosszú évekig tartó barátság született most, és ez a jó kapcsolat megmarad. Nagyon kedvelem Katát és Jodit is Hannáék mellett. Eleve ez a közös élmény, az Exatlon mindig össze fog kötni minket.

Forrás: TV2

Honvágy nem gyötri?

Nagyon a pillanatban élek, nagyon élvezem az ittlétet. Persze amikor arra gondolok, hogy mi lehet otthon, akkor azért izgatott vagyok, hogy milyen lesz hazamenni, mennyi mesélnivalóm van, de nincs honvágyam, vagy ilyesmi. A húgom hiányzik leginkább, neki szülinapja is volt... tudom, hogy fontos lett volna neki, hogy ott legyek,

Emellett már nagyon buliznék egy jó nagyot, hiányzik a zene, hogy a barátaimmal együtt hülyüljünk. Nagyon ennék egy kis csokit is, bár nem vagyok édesszájú, de már hiányzik. Meg arra vágyom, hogy mindenki megölelgessen.

Forrás: TV2

Járt már a Karib-térségben?

Nem még, de Dominikából már láttam valamit, ahogy a pályákhoz megyünk. Tetszik, hogy a való életből látunk jeleneteket, nem pedig a nyaralóhelyeket. Az óceán pedig imádnivaló, nem tudok betelni vele.

Mihez kezd a pénzzel, ha nyer, és mi zavarja leginkább? Az interjú folytatódik, lapozzon!