Kozsót megbilincselték, 40 nap börtönnel kezdte 2019-et

Kozso
Vágólapra másolva!
Azért nem hallott Kozsóról senki az elmúlt hetekben, mert január 1-jén bekerült egy amerikai börtönbe, ahol rettentően szenvedett, és a szakálla is megőszült – állítja a zenész.
Vágólapra másolva!

Bilinccsel a csuklóján, kezeslábasban és több tucat fogvatartott között érte az új esztendő Kozsót, akit január 1-jén a bevándorlásügyi hivatal egyenruhásai emeltek ki a sorból a miami reptéren. A popzenészt órákon át faggatták. Ekkor még azt remélte, hamarosan újra szabad ember lesz, ám tévedett – egy börtönben találta magát, körülötte pedig, akár a filmekben, súlyokat emelő és a priccsükön heverésző rabok voltak – írta a Blikk.

Kozso négyszer ájult el a börtönben Forrás: Ámokfutók

„Mivel a papírjaim rendben voltak, nem értettem, miért teszik ezt velem. Turistaként érkeztem Amerikába, de egy cellában találtam magam. Kék ruhát kaptam, a pirosban a kemény bűnözők voltak. Az első napot majdnem száz fogvatartott között töltöttem. Nem akartam elhinni, hogy ez velem történik” – panaszolta a lapnak. Az öthetes fogság elején elevették minden iratát, telefonját, ékszereit is, a végére, mire szabadult, megőszült a szakálla.

„Teltek a napok, a hetek, emberek jöttek és mentek, én viszont még mindig rab voltam, akit ártatlanul ültettek le. Féltem a börtöntől, rettegtem attól is, hogy nem vehetem be a gyógyszereimet. Sokszor hiába rimánkodtam egy kis plusz vízért, azt sem adtak” – tette hozzá.

Kozso ügyvédje szerint a zenész legálisan érkezett Miamiba: úgy véli, a hatóságok hibáztak, úgyhogy kártérítést követelnek.