Magyar sztárok, akik hamarosan összeházasodnak

Cooky
Vágólapra másolva!
Sok lánykérésnek örülhettek a rajongók az elmúlt időszakban, a jegyespárok nagy része pedig a közeljövőben tervezi kimondani az igent. Cooky és párja jövő nyáron a francia tengerparton kelnek egybe, Tücsiék megvárják kislányuk érkezését, de jegyben jár Pikali Gerda és Rékasi Károly, Csobot Adél és Istenes Bence, illetve Kiss Ramóna és Lékai Máté is.
Vágólapra másolva!

Cooky és Szécsi Debóra

A rádiós Valentin-napon kérte meg fiatal párja kezét, akivel nemrég jelentették be, hogy második közös gyereküket várják. Mivel ez az időszak a kisbabáról fog szólni számukra, az esküvőt 2020-ra időzítik.

"Jövő nyáron szeretnénk összeházasodni, hiszen idén nyáron a második babánk érkezése a legfontosabb. Debi tengerparton szeretne egy meghitt esküvőt, ahol mi és a gyerekek vagyunk ott, másnap pedig együtt ünnepelnénk a családdal. Én viszont szeretném, ha Franciaországban lenne a nász, így azt hiszem, hogy mindenkinek jó legyen, Nizza vagy Cannes környékén lesz az esküvő" - mesélte terveikről Cooky.

Delhusa Gjon és Fanni

A zenész a napokban árulta el, hogy eljegyezte 42 évvel fiatalabb párját, Fannival pedig esküvőt és családot terveznek.

Forrás: RTL Klub

"Megvolt az eljegyzés, jöhet az esküvő és a baba. Én szűk körű szertartást szeretnék, és azt, hogy lovon mondjuk ki a boldogító igent. Fanni hintón szeretne a templomba menni, és utána kétnapos, százfős igazi parasztlakodalomról álmodozik. Ennél nagyobb problémánk soha ne legyen az életben, valahogy majd csak megegyezünk" - mesélte nemrég.

Rékasi Károly és Pikali Gerda

A színészek öt éve alkotnak egy párt, 2018-ban pedig megvolt az eljegyzés. "Nincs kizárva, hogy az egy eljegyzési gyűrű, bárkinek lehet bármilyen gyűrű az ujján. De ez a mi ügyünk. Jócskán megböjtöltük a korábbi nyilvánosságot, nem akarunk már állandóan szem előtt lenni" - mondta Rékasi, miután a bulvársajtónak feltűnt párja ujján a jegygyűrű. A szavát be is tartotta, azóta sem árultak el részleteket a közelgő esküvőről.

Forrás: facebook.com/karoly.rekasi.5

Lapozzon, nézze meg a többi párt is!