Hirtelen halál döntött az Exatlonban, volt döbbenet

Vágólapra másolva!
Kétszer elhúztak a Kihívók, de kétszer kiegyenlítettek a Bajnokok, így 9-9 lett a vége felé az egyik legfontosabb versenynap állása. Drámai meccs végén, sportnyelven szólva hirtelen halál döntött a medencés villáról.
Vágólapra másolva!

Gelencsér Timi, a 2016-os Miss World Hungary (képek róla itt), láthatóan nehezen viselte már a meghitt, de huzatos kalyiba adta szerény örömöket, a versenynap előtt kifejtette, hogy szeretne egy hónap után végre asztalnál enni, pohárból inni, meleg vízben fürdeni, hajat mosni. Persze nem mindegy, hogy valaki heteken át egy egyterű faházban kénytelen élni, 7-8 másik emberrel egy légtérben, és kinn kell végeznie a dolgát egy pottyantós budin, vagy épp egy tengerparti, medencés villában múlatja az időt, párnák közt, puha matracokon, kanapékon, sok és változatos élelemmel.

Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: TV2
Forrás: TV2

Így a kiesésről döntő napok mellett a villaharc napja talán a legérdekesebb, ilyenkor tényleg mindent beleadnak a csapatok. Elhúztak ezúttal a Kihívók, onnan sikerült feljönnie a pirosaknak, 5-5 lett. Eztán megint lendületet kaptak a kékek, 7-5-re mentek, de Patrik szenzációsan dobott, háromból hármat, szépített. Hanna megint nagy formában volt, Mischinger Péter is nyert, 9-6-ra módosították az állást a Kihívók számára. Innen mér veszni látszott minden a Bajnokoknak, akik négy hete nélkülözik a jólétet.

Forrás: tv2

Megint Gelencsér Timi jött, rajta hetek óta látszik, hogy szenved a szerény kis faházban, úgyhogy mindent beleadott, legyűrte a nagyszerű Salander Dorinát. Máté is győzni tudott, 9-8-ra jöttek fel a pirosak, de ez még nem volt elég.

Szavazzon!

Kinek drukkol?

Reni is behúzta, 9-9 lett, tényleg csak az utolsó futamon múlt minden. A legvégén Patrik jobban dobott, mint Péter, így 10-9-re nyerni tudtak a Bajnokok, egy hónap után mehettek vissza a villába.

Fodor Rajmunddal sikerült interjúznunk a napokban, itt olvashatja a cikket. Palik László nyolc év után tért vissza a képernyőre, vele is interjúztunk, itt a cikk.