Halálosan megfenyegették egy valóságshow nyertesét

Coleen Nolan a Celebrity Big Brother megnyerése után
Vágólapra másolva!
A brit Celebrity Big Brother egyik nyertese, Coleen Nolan arról mesélt, hogy mennyire sokkolták a halálos fenyegetések, amiket a műsor és egy későbbi vita miatt kapott.
Vágólapra másolva!

Coleen Nolan brit celeb és műsorvezető az OK! magazinnak mesélt arról, hogy annak idején sokkolták a halálos fenyegetések, egyszerűen nem értette, mivel érdemelte ki, hogy ennyire gyűlöljék az emberek.

„Mélyen érintett, a sokk volt a legerősebb érzés bennem. Nem értettem, honnan jön ennyi gyűlölet. Padlóra küldött, hogy az emberek azzal fenyegettek, hogy megölnek, illetve olyanokat mondtak, hogy remélik, meghalok rákban” – mesélte Nolan, aki végül a családja támogatásával jutott túl a nehéz időszakon.

Coleen Nolan a Celebrity Big Brother megnyerése után Forrás: Channel 5

Nolan 2017-ben megnyerte a brit Celebrity Big Brother tizenkilencedik szériáját, majd tavaly augusztusban egy beszélgetős műsorban csúnyán összeszólalkozott egykori lakótársával, Kim Woodburnnel.

A nem teljesen szalonképes veszekedés miatt a brit médiahatóság több mint hétezer panaszlevelet kapott, Nolant pedig három hónapra eltiltották a Loose Women-től, ahol az egyik műsorvezető volt.