Magyar sztárok, akik a legrosszabb formában is magukat adják

Magyar sztárok, akik a legrosszabb formában is vállalják magukat
ada, liptai claudia, kulcsár edina, bódi slyvi
Vágólapra másolva!
A közösségi oldalakon fellelhető sztárok többsége csak olyan képeket, videókat tesz közzé, melyeken tökéletes a smink és a frizura, nem beszélve a gondosan kiválasztott ruháról, háttérről. Az agyonfilterezett, beállított képek mellett csak ritkán látni egy-egy igazán őszinte posztot - pedig a követők is értékelik ezeket a pillanatokat. Ada már hetekkel ezelőtt elindította a tökéletlen képekből álló sorozatát, Liptai Claudia pedig minivideókban mutatja meg hétköznapjait, de mások is megmutatták már valódi arcukat.
Vágólapra másolva!

Liptai Claudia

A műsorvezető egy mérleggel, ahogy ő nevezte, ősi ellenségével nézett szembe első videóján, melyben a hétköznapjaiba enged betekintést."Elkezdek egy új sorozatot. A címe nagyon egyszerű: Mindennapjaim. Mivel is kezdhetném mint azzal, hogy szembenéznek ősi ellenségemmel, a mérleggel. Nagy örömmel veszem ha társaim lesztek ebben az utazásban és megírjatok ha veletek is megesett az eset" - írta.

A videó közel 245 ezer megtekintésnél jár már, de népszerű volt a "me time" és a reggeli kávézást bemutató videó is - utóbbi 3 nap alatt közelíti a 100 ezer megtekintést. "A mai rész tartalmából: Na, az nincs reggelente. Mármint tartalom. Nincs kávé, nincs Clau. Nektek milyen a reggeli arcotok?" - írta mellé Liptai.

A műsorvezető korábban is posztolt magáról sminkmentes képet, nemelőször láthatják a rajongói, hogy milyen egy átlagos hétköznapon.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!