Kódolatlan csatornát kap 750 ezer magyar háztartás

Lion (Panthera leo) male with black mane in the desert of Kalahari during mating period. Kgalagadi, South Africa Lion (Panthera leo) Bare savanna ADULT Male Mane PORTRAIT Carnivore (diet) South African protected areas (South Africa) Panthera Three quarter
Lion (Panthera leo) male with black mane in the desert of Kalahari during mating period. Kgalagadi, South Africa. Biosphoto / Tina Malfilatre
Vágólapra másolva!
A National Geographic Wild bekerült a 750 ezer háztartásban elérhető, ingyenesen fogható MinDig TV kínálatába.
Vágólapra másolva!

Az Antenna Hungária Zrt. és a FOX Networks megállapodása alapján február 11. és február 24. között a csatorna kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára. A csatorna február elejétől National Geographic Wild néven jelentkezik a korábbi Nat Geo Wild helyett, és ezzel párhuzamosan az arculat és a logó is megújul.

A műsorkínálat azonban nem változik. A csatorna az arculatváltoztatást a már hagyományosnak mondható nagymacskák hónapjára időzítette, ami évek óta februárra esik. A tematikus hónap célja, hogy bemutassák a kihalás szélére került nagymacskák életét és felhívják a figyelmet a megmentésük fontosságára.

Forrás: Biosphoto/Tina Malfilatre / Biosphoto/Tina Malfilatre

A programsorozat idén négy tematikus hétből áll. A kódolatlan időszak alatt február 10-től a Leopárdok hete, február 17-től a Tigrisek hete látható a csatornán. A hónap során a pumák és az oroszlánok élete is fókuszba kerül. A Nagymacskák hónapja programsorozat új premierjei vasárnaponként 18 órától lesznek képernyőn.

A csatorna az 57. programhelyen, az E jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – közölte a MinDig TV.