Lindsay Lohan anyja öt éve ismeri a szerelmét, de még sosem látta

DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party With Flo Rida - Carpet GettyImageRank2 Arts Culture and Entertainment
NEW YORK, NY - DECEMBER 06: Lindsay Lohan (L) and Dina Lohan attend DailyMail.com & DailyMailTV Holiday Party with Flo Rida on December 6, 2017 at The Magic Hour in New York City. Slaven Vlasic/Getty Images for Daily Mail/AFP
Vágólapra másolva!
Lindsay Lohan anyja, Dina Lohan kész lenne feleségül menni egy olyan férfihoz, akit soha nem is látott.
Vágólapra másolva!

Az 56 éves Dina Lohan jelenleg az amerikai Celebrity Big Brother második évadjában látható, ott mesélt a lakótársnőinek egy titokzatos férfiról, akivel öt éve naponta beszél telefonon, de még sosem találkoztak.

„Ismeritek azt az érzést, amikor úgy érzitek, a telefonon keresztül is ismeritek a másikat?” – kezdte, majd odáig jutott, hogy hozzá fog menni a pasihoz.

Dina Lohan a Celebrity Big Brotherben Forrás: CBS

A hivatalos verzió szerint Lohan New Yorkban, a hódolója pedig San Franciscóban lakik, ezért nem futottak még össze, de még videóbeszélgetésben sem látták egymást soha, a nő szerint a „párja” egyszerűen nem használ iPhone-t.

A lakótársnők nehezen hitték el, hogy a sztori minden elemében igaz, nem vetették el annak lehetőségét sem, hogy Lohan asszony esetleg átverés áldozata lett – a szintén a Big Brother-házban tartózkodó Tamar Braxton fel is ajánlotta, hogy elkíséri, ha végre meglátogatja a férfit San Franciscóban.