Magyar sztárok, akiket a közös munka hozott össze

A Dal: Tolvai Reni, Kállay-Saunders András
A dal 2016
Vágólapra másolva!
A sztárok közt sem ritka, hogy egy-egy közös munka, forgatás során szeretnek egymásba. Istenes Bence anno egy tévéműsorban ismerte meg Csobot Adélt, kollégaként szeretett egymásba Kembe Sorel és Kondákor Zsófi a Jóban Rosszban forgatása alatt, de a Korhatáros szerelem két szereplője, Kovács Tamás és Rujder Vivien is így jöttek össze.
Vágólapra másolva!

Kovács Tamás és Rujder Vivien

A Korhatáros szerelem két fiatal sztárja egy pár a való életben: a főszereplőt, Dávidot megformáló Kovács Tamás, és a Betti karakterét alakító színésznő már egy éve publikusan is egy párt alkotnak.

"Akkor mi még nem voltunk együtt, ilyen udvarlási fázis volt, hogy így fogalmazzak. Nekem már lementek a napjaim, neki meg még voltak, amikor mi publikusan összejöttünk" - mesélte Rujder Vivien, aki szerelmének sorozatbeli legjobb barátjával kavar a Korhatáros szerelemben.

Galambos Dorina és Pély Barna

Egy másik ismert Megasztár-páros volt sokáig Galambos Dorina és Pély Barna, akik a legelső szériában jöttek össze, majd tíz év után össze is házasodtak 2013-ban. Azóta elváltak, ezt egy közleményben tudatták a rajongókkal.

„Pély Barna és Galambos Dorina 4 év házasság után közös megegyezéssel úgy döntöttek, hogy elválnak. Tisztelik és szeretik egymást, de már csak barátokként. Ahogy eddig, magánéletükről továbbra sem szeretnének nyilatkozni. Mindketten a karrierjükre koncentrálnak” – derült ki tavaly májusban.

Forrás: Hámori Zsófia/Life.hu

Janza Kata és Pesák Ádám

A színésznő és 22 évvel fiatalabb párja egy közös darabban melegedtek össze. 2016 szeptemberében beszéltek először az akkor még kezdeti stádiumban lévő kapcsolatukról, aztán hamar össze is költöztek.

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

Túl vannak egy komolyabb szakításon, de egy párt alkotnak újra - a kapcsolat kezdetén így meséltek:

"A bátorság ahhoz kellett, hogy átvészeljük azt az időt, ami alatt a hozzánk legközelebb állók sürgetés nélkül elfogadnak bennünket. Csöndben és szeretetben vártunk, hogy megbizonyosadjanak arról, ezt a szerelmet halálosan komolyan gondoljuk. Mi csak egyet kértünk, ne bántsanak minket. Amikor a lapok megírták, hogy együtt vagyunk, egyikünk családjának sem volt könnyű. Aggódtak, főleg az édesanyák" - mondták.

Lapozzon tovább, nézze meg a többi magyar sztárpárt is!