Úgy leégett a Jóbarátok sztárja, hogy magának reszelte a fogát

2019.02.04. 21:01

A Jóbarátok egykori Joey-ja, Matt LeBlanc mesélt a sorozat előtti időkről: előfordult, hogy nagyon le volt égve, kajára is alig volt pénze.

Matt LeBlanc Conan O'Brien műsorában vendégeskedett, arról mesélt, hogy a Jóbarátok előtt már majdnem elfogyott a pénze, 11 dollárra apadt a bankszámlája.

Amikor beválogatták a mára klasszikussá vált sorozatba, valószínűleg előleget kért, hisz a 11 dollár nem tartott volna sokáig, még ha el is ment volna, mondjuk, pincérnek, éhen halt volna, mire megkapja az első fizetését.

Matt LeBlancForrás: AFP/2017 Getty Images/Alberto E. Rodriguez

A színész egy másik, viccesebb sztorit is elmesélt kezdő színész korából, arról, hogy miként csináltatta az első profi arcképet magáról, amit körbe lehetett küldeni az ügynökségeknek, castingokra.

A fotós azt mondta LeBlancnak, ki kéne igazíttatnia a fogát, mert elöl az egyik hosszabb volt, mint a másik, mire a színész el is ment egy fogorvoshoz, aki viszont 80 dollárt kért volna a korrekcióért. LeBlanc végül megoldotta magának: vett egy körömreszelőt, és egy kicsit lereszelt a hosszabb fogából. Nézze meg a beszélgetést videón is:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK