Harrison Ford és Charlie Sheen is beszállt a világ legnagyobb bulijába - videók

Harrison Ford az Amazon Echo reklámjában
Vágólapra másolva!
Harrison Ford a kutyájával, Christina Applegate egy tábla csokival vitatkozik, Charlie Sheen pedig azt nézi, miként száguld tova egy mogyorót formázó autó. Az idei Super Bowl alatt leadott reklámokban rajtuk kívül többek között Cardi B, Steve Carell, Luke Wilson, Michael Bublé és a Backstreet Boys is közreműködött, nézze meg mindet videón!
Vágólapra másolva!

A Super Bowl, vagyis az amerikaifoci-bajnokság döntője az Egyesült Államokban óriási buli, nemcsak a helyszínen, de a tévé előtt is rengetegen figyelik: hagyományosan a legnézettebb tévés közvetítésnek számít odaát, rendre 100 millió feletti nézőt vonz.

Az idei Super Bowl a New England Patriots győzelmével ért véget Forrás: AFP/Timothy A. Clary

Ennek megfelelően a reklámidő is roppant drága, idén már több mint 5 millió dollárt, 1,4 milliárd forintot kellett fizetni 30 másodpercért – nem csoda hát, ha a hirdetők ilyenkor apait-anyait beleadnak, a legnagyobb sztárokat nyerik meg egy-egy reklámra.

Harrison Ford, Charlie Sheen, Christina Applegate, Sarah Jessica Parker, Jeff Bridges, Cardi B, Steve Carrell, Luke Wilson, Michel Bublé, Adam Scott, Jason Bateman és a Backstreet Boys: ők mind a nevüket és az arcukat adták idén egy-egy termékhez, szolgáltatáshoz, nézze meg, mi sült ki ebből!

Nem volt elég? Itt megnézheti a többi, Super Bowlra készült reklámot is, viccesek és elgondolkodtatók egyaránt akadnak köztük.