David Attenborough 92 évesen belevág egy újabb sorozatba

Sir David Attenborough
WASHINGTON, DC - MAY 07: Sir David Attenborough discusses his new Smithsonian Channel program at the U.S. Premiere Screening of the Smithsonian Channel's Two-Part Series "David Attenborough's Rise Of Animals: Triumph Of The Vertebrates" at the National Museum of Natural History on May 7, 2015 in Washington, DC. Larry French/for Smithsonian Channel/AFP
Vágólapra másolva!
David Attenborough idén tölti be a 93-at, de képtelen leállni – sőt épp most vágott bele egy, talán az eddigieknél is nagyszabásúbb projektbe.
Vágólapra másolva!

David Attenborough újabb projektjei, A kék bolygó és a Bolygónk, a Föld folytatásai, illetve a Dynasties roppant sikeresek voltak, így a BBC továbbra is tervez a 92 éves természetfilmessel.

Jön a One Planet, Seven Worlds, vagyis Egy bolygó, hét világ, amely minden epizódban egy másik kontinens élővilágát mutatja be a nézőknek, különös tekintettel arra, hogy az állatoknak milyen kihívásokkal kell szembenézniük a modern világban.

David Attenborough Forrás: AFP/2015 Getty Images/Larry French

A természet sokszínűségét ünneplő sorozat kedvéért Attenborough valószínűleg már nem indul világ körüli útra, ő narrálja azonban a produkciót.