Zuhanás a színpadról, ordibálás, sztriptíz - sztárok részeg történetei

Atlanta Braves v Los Angeles Dodgers GettyImageRank2 People SPORT HORIZONTAL Baseball - Sport Watching USA STADIUM California City Of Los Angeles One Person SINGER Dodger Stadium Los Angeles Dodgers Photography Atlanta Braves Christina Aguilera Arts Cultu
LOS ANGELES, CA - JULY 21: Singer Christina Aguilera watches the game between the Atlanta Braves and the Los Angeles Dodgers at Dodger Stadium on July 21, 2017 in Los Angeles, California. Harry How/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
David Hasselhoff hamburgeres videójára talán sokan emlékeznek, de más sztárok is szolgáltattak már emlékezetes pillanatokat részegen, néha komplett kisfilmek is készültek róluk. Johnny Depp alig állt a lábán egy díjátadón – le is kellett keverni a tévéadásban –, Chistina Aguilera egy karácsonyfára zuhant egy bulin, Jennifer Lawrence pedig egy bécsi klub sztriptízrúdján próbálgatta a tánctudását. Sztárok piásan adott interjúiból itt válogattunk, most következzen pár más jellegű sztori.
Vágólapra másolva!

David Hasselhoff

Forrás: YouTube

A híres hamburgeres videó megvan? A YouTube egyik szenzációja volt 2007-ben a kisfilm, amelyen Hasselhoff talajrészegen, félmeztelenül fetrengett a padlón, és próbált megenni egy cheeseburgert. A nem épp szívderítő képsort a színész akkor 16 éves lánya vette fel, állítólag maga a Hoff kérte, hogy tegye ezt, ha ő vállalhatatlan állapotba kerül. A színésznek afféle ébresztő volt a nyilvánosságra került videó, egy figyelmeztetés, hogy ne kerüljön még egyszer olyan állapotba: azóta tud józan maradni.

Johnny Depp

Nem egy hotelszobát szétvert a karrierje során, volt feleségét, Amber Heardöt is részegen bántalmazhatta, legalább egy vicces videót is köszönhetünk azonban a részeg Deppnek. 2014-ben a Hollywood Film Awards gáláján kellett volna egy díjat átadnia, de alig állt meg a lábán a színpadon, aztán a mikrofonnal és bizonyos szavak kiejtésével is küzdött egy sort, nemegyszer káromkodott is – amit a szerkesztők fütyülhettek is ki, hisz szerencsétlen módon épp abban az évben adták először a tévében is a díjátadót. Deppet végül le is keverték pár kínos perc után:

Christina Aguilera

Az énekesnő nem az a kimondott partiállat, 2011-ben azonban letartóztatták nyilvános részegségért – Pink még viccelődött is azon, hogy ő és Britney Spears is ott volt ugyanazon a bulin, senki nem gondolta volna, hogy pont Christina fog balhét csinálni. Legközelebb 2015-ben hallottunk egy hasonló incidensről az énekesnővel kapcsolatban, akkor Seth MacFarlane karácsonyi buliján lépett volna fel, de nem akart színpadra állni, kifele menet pedig belezuhant a karácsonyfába. Az erről szóló híradások nem viselték meg túlzottan Aguilerát, abban az évben ő ezzel a képpel ünnepelt az Instagramon:

Forrás: Instagram/Christina Aguilera

Jennifer Lawrence

Napjaink egyik legmenőbb színésznője nemegyszer leesett már a színpadról, a 2014-es Oscar-gálán bevallottan is a kelleténél több pia miatt. Három évvel később már arról került fel egy videó a netre, hogy Lawrence egy bécsi klubban a sztriptízrúdon próbálgatta a tánctudását, egy idő után melltartóra is vetkőzött – utólag közölte csak, hogy az egy Alexander Wang felső volt, és szerinte jól táncolt, bár nem feltétlenül a neten akart szembesülni azzal, hogy egy barátnője születésnapján sakálra itta magát.

Lapozzon, pár sztori még hátravan, a következő oldalon folytatjuk!