Magyar sztárok, akik nem akartak gyereket

Magyar sztárok, akik őszintén elmondták, miért nem szeretnének gyereket
oláh ibolya, csősz boglárka, csomor csilla, keresztes ildikó
Vágólapra másolva!
Oláh Ibolya a napokban mesélt arról egy interjúban, miért nem lett anya. Nem ő az egyetlen magyar híresség, akik felvállalta, hogy nem áll készen egy gyerek érkezésére: Csősz Boglárka sűrű élete miatt nem akar teherbe esni, de nemrég Singh Viki és Molnár Anikó is arról nyilatkoztak, hogy nem akarnak gyereket.
Vágólapra másolva!

Csősz Boglárka

A Feleségek luxuskivitelben szereplője, Csősz Boglárka hosszú évek óta Isztambulban él török férjével, Burak Taluval, a családalapításra azonban nem állnak készen. Ennek egyik oka, hogy párja hetente ötször-hatszor repülőn ül, alig találkoznak, és egyébként sem érzi késznek magát a szerepre.

Fotó: Mudra László - Origo

„Megőrülnék egy gyerek mellett, nem tudnám elviselni, hogy otthon ülök, és egész nap gügyögök. Annyira pörgök, belebolondulnék. Karrierista típus vagyok. Persze egyszer biztosan bekövetkezik majd a gyermekvállalás, de azt pontosan tudom, bébiszitterek nélkül nem fog menni. Nem bírnám a gyereksírást, meg azt, hogy egész nap »lóg rajtam« valaki. Azt a kort szeretem, amikor már beszél egy gyerek. (...) Így aztán számomra az is belefér, hogy gyerek nélkül éljünk. Egyelőre nem érzem a vágyat, hogy legyen, a férjem pedig annyira szeret, hogy elfogadja a döntéseimet, pedig nincs gyereke” – mondta 2017-ben.

Csomor Csilla

A színésznő azt mondja, ő tudatosan a karriert választotta a családalapítás helyett, mindent a színészetért tett, nem foglalkozott semmi mással. „Ennek nyilván olyan áldozatai voltak, amiket nem kötöttem soha az emberek orrára. Nekem ez volt az első és a szent, és a legeslegfontosabb. Mindent ez alá rendeltem: családot, barátságot, gyerekvállalást” – mesélte a színészetről tavaly.

Forrás: Csomor Csilla

A szakmai élet sikerei mellett azonban bőven megküzdött nehézségekkel is. „Én nem tudok semmit félgőzzel vagy 25%-osan csinálni. Ha színésznő vagyok, akkor 100%-osan színésznő vagyok. Ha az kell legyek, hogy anya, akkor 100%-osan anya akartam mindig is lenni, viszont akkor ezt el kellett volna engednem valahol, valahogy félre kellett volna ezt tenni” – mondta Csomor Csilla, aki egyedül semmiképpen nem akart gyereket vállalni: véleménye szerint anyára és apára is szüksége van egy gyereknek a teljes élethez.

Lapozzon tovább, nézze meg a többieket is!