Két színész csatlakozott A szolgálólány meséjéhez

2019.01.25. 15:25

Christopher Meloni és Elizabeth Reaser is a stábban.

Christopher Meloni (Happy, Oz, Különleges ügyosztály, True Blood) és Elizabeth Reaser (The Haunting of Hill House, Law & Order True Crime, A férjem védelmében, Grace klinika) is csatlakozott a Hulu nagy sorozatsikeréhez, az elmúlt évek egyik legborongósabb, legsokkolóbb sorozatához, A szolgálólány meséjéhez. A Variety szerint már a 3. évadban ott lesznek, ennek a forgatása már elkezdődött.

A szolgálólány meséjeForrás: Hulu

Házaspár alakítanak: Meloni egy nagy hatalmú katonai tiszt lesz Gileád kormányában, Reaser pedig a feleségét alakítja, akivel Serena (Yvonne Strahovski) kerül baráti viszonyba.

Jön a folytatás könyvben is, de másképp

A The Handmaid's Tale óriási sorozatsiker mostanság, két évad készült a Hulu jóvoltából, a nézők szeretik, a szakma imádja. Margaret Atwood regénye 1985-ben jelent meg, abból készült az első évad, a másodikban már a kreatív írói stáb, a producerek fantáziája vitte előre a történetet. Ezért is nagy hír, hogy az írónő 33 évvel később folytatja a sztorit.

Az új regény 2019 szeptemberében jelenik meg, addigra valószínűleg kijön a 3. évadja is a sorozatnak. Utóbbiban Elisabeth Moss a főszereplő, karaktere szerint Offred, tovább szenved a gileádi államban. Az írónő újabb regénye ezt a szálat – úgy tűnik – hagyja, ugyanis három női narrátora lesz, 15 évvel az első kötet eseményei után játszódik.

Friss: