Részegen okozott balesetéről vallott a műsorvezető

Horizontal
British television presenters Anthony McPartlin (L) and Declan Donnelly, known as Ant and Dec, pose on the red carpet to attend the BRIT Awards 2015 in London on February 25, 2015. AFP PHOTO / LEON NEAL RESTRICTED TO EDITORIAL USE, TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION, NO USE IN PUBLICATION DEVOTED TO SINGLE PERFORMER / AFP PHOTO / LEON NEAL
Vágólapra másolva!
Tavaly balesetet okozott részegen, amiért kemény büntetést is kapott, és csak most tért vissza a képernyőre – Ant McPartlin alkoholproblémájáról, nehéz időszakáról mesélt.
Vágólapra másolva!

A népszerű brit műsorvezetőt, Ant McPartlint tavaly márciusban tartóztatták le, miután részegen karambolozott, azóta nem is volt képernyőn. Január 18-án visszatért a Britain's Got Talent új szezonjában, ennek kapcsán adott interjút a The Sun magazinnak.

A tévés bocsánatot kért a rajongóitól, és úgy érezte, tartozik nekik annyival, hogy megmagyarázza a tettét. Azt mondta, a nagy nyilvánosságot kapott válása igencsak megviselte, inni kezdett, hogy elfedje a boldogtalanságát – nem állandóan, de aggasztó mértékben.

Ant McPartlin Forrás: AFP/Leon Neal

McPartlin megvédte az anyját is, aki a baleset idején szintén az autóban ült, de állítólag nem látta a fián, hogy ivott volna. "Ha tudta volna, semmiképp nem engedett volna a volán mögé ülni. Inkább megölt volna engem" – mondta.

McPartlint egyébként keményen megbüntették: 86 ezer fontos pénzbírsággal sújtották, 20 hónapra elvették a jogosítványát, és egy elvonókúrán is részt kellett vennie. Képernyőn sem volt, de a Britain's Got Talent után a Celeb vagyok, ments ki innen! brit kiadásába is visszatér.