Perverz sztoriba keveredett Köllő Babett luxusfeleség

Celeb vagyok ments ki innen Köllő Babett Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Köllő Babett
Celeb vagyok ments ki innen 2017 - Köllő Babett
Vágólapra másolva!
Magát Köllő Babettnek kiadva zaklatja a luxusfeleség ismerőseit, barátait egy idegen.
Vágólapra másolva!

Köllő Babett már a közösségi oldalain is figyelmeztette követőit, hogy valaki egy hamis Facebook-profilon keresztül küld a nevében üzeneteket.

"A mai napom elég tragikusan kezdődött, elképesztő mennyiségű üzenetet kaptam barátoktól, hozzátartozóktól, hogy tőlem kapnak üzeneteket. Az egyik barátnőm reggel felhívott, hogy írtam neki, de ilyesmi nem történt. Rengetegen jelezték, eleinte csak eljátssza, hogy én vagyok, majd egyre elképesztőbb üzeneteket küld: vulgáris szövegeket, képeket a meztelen testéről és a nemi szervéről. Elképesztő, hogy ilyesmi megtörténhet egyáltalán, teljesen kiborultam" - mesélte a Blikknek.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Nem törődik bele az ügybe, már megtette a szükséges lépéseket az oldalon, és feljelentést is fontolgat. "Feljelentést teszek a rendőrségen, illetve a Facebooknak is jeleztem, valamint megkértem mindenkit, amint megkörnyékezi ez a perverz, rögtön jelentsék a dolgot. Felfoghatatlan, hogy van valaki, aki azzal szórakozik, hogy a nevemben zaklatja a számomra fontos embereket."

A színésznő azt is elmesélte, nem ez volt az első eset, még a TV2 Csak show és más semmi című műsorának forgatása alatt unokatestvére nevében zaklatta egy férfi.