Visszatér a 200 első randi

200 első randi Gáspár Kata
Vágólapra másolva!
Eddig nem látott évadokkal érkezik a Blöff, az NCIS: New Orleans, az Amerikai mesterszakács és a Szeplőtelen Jane a Sony csatornákra.
Vágólapra másolva!

Január 21-én 18:00-kor visszatér a képernyőre a 200 első randi, a VIASAT3 saját gyártású sorozata, amelynek első évadát a Sony Maxon lehet megnézni ezúttal. Hamarosan forgatják a második évadot is. Gáspár Katával készült interjúnkat itt olvashatja.

200 első randi, Gáspár Kata Forrás: Viasat3

A Szeplőtelen Jane-nek (Jane the Virgin) már az alaptörténete sem egyszerű, hiszen főhőse, a katolikus Jane, szűzlányként esik teherbe, ebben az évadban pedig a szerelmi és bűnügyi szálak mellett váratlan haláleseteket és feltámadásokat is láthatunk. Az új évad 19:00-kor startol a Sony Maxon, rögtön a 200 első randi után.

Gasztro és krimi

A gasztronómia szerelmesei is örülhetnek, hiszen január 21-től az Amerikai mesterszakács (Masterchef USA) nyolcadik évadával folytatódik az újdonságok sora hétköznap esténként 20:00-kor a VIASAT3-on.

Január 24-én, 21:00-kor indul az AXN-en az NCIS: New Orleans ötödik évadja, a Blöff (Snatch) második évadja pedig a VIASAT6-on lesz ugyanaznap 22:55-től.