Laky Zsuzsi férje saját tapasztalataival segítene Curtisnek

Curtis
Vágólapra másolva!
A Legbátrabb páros győztese, Dietz Gusztáv tizennyolc éve omlott össze, miután elveszítette édesapját - saját tapasztalaival segítene egykori barátjának, az elvonóra készülő Curtisnek.
Vágólapra másolva!

Dietz Guszti maga talált rá édesapja holttestére, az eset után elvesztette az eszét, csak az örömlányok, a balhék és a drogok érdekelték. Évekig harcolt a heroinnal, többször a klinikai halálból hozták vissza, végül az élsport és az akaratereje segítette ki a nehéz helyzetből.

Laky Zsuzsi férje jól tudja, min megy most keresztül Curtis, aki nemrég bejelentette, elvonóra megy.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Curtis családjával régi már a kapcsolatunk, a bátyjaival nagyon jóban vagyunk. Mindannyian régóta figyeltük Curtis elhajlását, szemtanúi voltunk annak, ahogyan tönkreteszi a róla alkotott képet. Eddig a szó mit sem ért. Curtis mindig belátóan reagált, aztán minden ment tovább. Most csak abban bízom, hogy valóban magától érzi, hogy ezt meg kell tennie. Egy ilyen elhatározáshoz érzelmileg nagyon mélypontra kell jutni, csak akkor képes belátni az ember, hogy segítségre van szükség" - mondta a Ripostnak.

"Együttes sírás nem lesz. Az önsajnálatot elfelejtheti, én sem fogom sajnálni. Ahhoz, hogy megszabaduljon a függőségétől, fel kell nőnie. Meglátásom szerint Curtisnek nincs szüksége rehabra.

Vissza kell térnie a régi értékekhez, a családhoz és a sporthoz. Először is oda kell állnia a tükör elé, majd leköpnie magát! Ha azt tudja mondani, kész, elég volt ebből, már jó úton járunk. Én mindig tükröt fogok tartani neki. Engem a mozgás húzott ki a pokolból. Curtis egykor focista volt, vissza kell térnie a sporthoz, a mozgás legyen az élete, ne pedig az, hogy esténként beszívjon a haverokkal. Ebben nagy felelőssége van a párjának is" - részletezte.

Forrás: Instagram / Curtis

"Az sem kizárt, hogy az első időszakban bekövetkezhet a teljes lelki összeomlás, de nem baj, onnan már csak felfelé vezet az út" - tette hozzá A legbátrabb páros győztese.