Rettegett új szerepétől a Vámpírnaplók szépsége

Fam, Nina Dobrev
FAM
Vágólapra másolva!
A Vámpírnaplók-ban látott Nina Dobrev jelenleg a Fam című vígjátéksorozatban játszik, de hamar rá kellett jönnie, hogy a szitkom teljesen más műfaj, sokkal pörgősebb, mint egy tinidráma.
Vágólapra másolva!

Nina Dobrev a TV Guide-nak adott interjút, amelyből kiderült, hogy a Vámpírnaplók után egyáltalán nem vágyott vissza a képernyőre, de a Fam forgatókönyve megfogta, a karakter is tetszett neki – egy olyan nőt játszik egyébként, akinek az élete fenekestül felfordul, miután a húga odaköltözik hozzá a vőlegényével.

Nina Dobrev a Famben Forrás: CBS

Miután szitkomról van szó, az egyes epizódokat közönség előtt veszik fel, ami először halálra rémítette a színésznőt: "Rettegtem a gondolattól, hogy élő közönség előtt kell játszanom, de aztán csak igent mondtam, mert szeretem a kényelmetlen helyzeteket, remélem, hogy tanulok belőlük, fejlődöm általuk" – mondta a TV Guide-nak.

Dobrev arról is beszámolt, hogy új sorozatánál – pont a közönség miatt – teljesen más a munkamódszer és a tempó, mint a Vámpírnaplók-nál volt, hisz itt sok próba után jobb esetben csak egyszer veszik fel a jelenetet. A forgatókönyv emellett képlékeny, hiszen a felvételen az írók is jelen vannak, és ha a közönség nem nevet egy adott poénon, megpróbálnak valami újat kitalálni.