Curtis menyasszonya: Fogalmatok sincs arról, min mentünk keresztül

Curtis
Vágólapra másolva!
Curtis menyasszonyát sokan támadták az elmúlt időszakban, Kriszta egy bejegyzésben reagált.
Vágólapra másolva!

Curtis tegnap a közösségi oldalán jelentette be, hogy elvonóra megy, drogproblémái miatt segítségre szorul. Rengetegen álltak mellé, több ezer pozitív hozzászólást kapott, és barátnőjét is többen biztosították támogatásukról. Kriszta nekik, és azoknak is üzent, akik kritizálják párja miatt.

"Kedves és nem kedves követőim! Sajnos megint bebizonyosodott, hogy az emberi rosszindulat határtalan... Szerintem már mindenki értesült Ati mai bejelentéséről. Amivel kapcsolatban rengeteg üzenetet kaptam tőletek, 90%-a pozitív volt, és nekik ezúton is köszönöm. De ott az a rosszindulatú, tudatlan 10%" - kezdte a bejegyzést.

"Belecsöppentem egy életbe, ahol a média is szerepel, eleve ezt kezelni borzasztó nehéz. Félreértés ne essék, nem panaszkodom! Tudtam, hogy mire vállalkozok! Viszont! Megkaptam azt, hogy én eddig hol voltam? És hogy védtem Atit...Ez így igaz! Védtem, védtem, amiben csak tudtam! A nyilvánosság előtt... De!

Aki igazán közel áll hozzánk, csak azok tudják!" - írta.

"Az vesse rám az első követ, aki nem állna a nyilvánosság előtt a szerelme, párja mellett, hiába tudja, hogy hibás, akkor is! Mert ezt kötelességemnek éreztem, és nem feltétlenül mindig az a jó megoldás, hogy úgy ébresszünk rá egy embert a hibáira, hogy »ráijesztünk, hogy elveszít minket« vagy hogy egyedül hagyjuk. És tudtam, hogy itt sem ez a megfelelő!

Okoskodhat itt bárki, hogy így kellett volna vagy úgy... NEM! Ezt ha nem így csináljuk, akkor ennek sokkal, de sokkal rosszabb vége lett volna!!! Mert ha magára hagyom, nincs egy biztos pont, egyedül érzi magát, és teret kap... Úgyhogy, én azt érzem, és azt gondolom, hogyha Őt megkérdezzük erről, pontosan ezt fogja mondani, hogy a lehető legnagyobb szerepem van abban, hogy ő most idáig eljutott úgy, hogy nem erőszakkal, hanem saját maga lássa be az egyetlen hibát az életében!"

"Azért mondom hogy egyetlen, mert minden rossz ebből fakad! Ha egy embert rákényszerítünk valamire, amit ő valójában nem szeretne, de megteszi a kedvünkért... abba jobb, ha bele sem kezd! Ennek így kellett lennie, és igenis büszke vagyok arra, hogyha ennyi rossz, ennyi fájdalom, és 2 év együttélés árán, de eljutott ide, hogy saját magában felismerje a problémát! Remélem így már értitek... A LEGJOBB EMBER VAGY, AKIT VALAHA ISMERTEM" - zárta a sorokat.