A főszereplő már várja az Agymenők végét

Jim Parsons az Agymenőkben
Vágólapra másolva!
Az Agymenők Sheldonja, Jim Parsons szerint pont idejében hagyják abba a sorozatot, középkorúként már nem akar színes pólókat hordani.
Vágólapra másolva!

Jim Parsons az Entertainment Weeklynek adott friss interjút, természetesen az Agymenők közelgő fináléja is szóba került.

Jim Parsons az Agymenőkben Forrás: CBS

A színész szerint pont ideje volt már, hogy befejezzék a sorozatot, annak ellenére, hogy az Egyesült Államokban még mindig több mint 12 millió nézőt vonz hetente. "Nem valamilyen negatív dolog miatt hagyjuk abba. Évekig tudnánk még csinálni, de ez nem azt jelenti, hogy maradna elvarratlan szál; tudnánk még folytatni, de a hús jó részét már lerágtuk a csontról" – magyarázta.

"Nem tudom, mi jön ez után, egyelőre nincs semmi konkrét. Mindenesetre már jócskán középkorú vagyok, nem tudom, meddig tudnék pólókat hordani anélkül, hogy nevetségessé válnék. Mi lesz vajon a következő fejezet az életemben?" – mélázott.

Itt még együtt a csapat Forrás: CBS

Parsons természetesen azt is elmondta, hogy hiányozni fognak neki a munkatársai, akikkel 12 éve dolgozik együtt – bár ő pont kapcsolatban marad a stáb egy részével, hisz a spin-offot, Az ifjú Sheldon-t ő narrálja, miközben producerként is közreműködik a projektben.