Ezeket a tévésorozatokat várjuk a legjobban 2019-ben

ELLE's 18th Annual Women in Hollywood Tribute - Inside Celebrities topics topix bestof toppics toppix GettyImageRank1
LOS ANGELES, CA - OCTOBER 17: Actresses Reese Witherspoon (L) and Jennifer Aniston attend ELLE's 18th Annual Women in Hollywood Tribute held at the Four Seasons Hotel on October 17, 2011 in Los Angeles, California. Jason Merritt/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
2019 nem lesz unalmas év a tévésorozatok frontján: Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös projekttel támad, Russell Crowe kopaszon és kövéren szerepel, George Clooney feldolgozza A 22-es csapdájá-t. Jön emellett egy élőszereplős Star Wars-sorozat és a Watchmen tévés verziója, valamint (újra) feltámasztják az Alkonyzóná-t is – a januári premierekből itt válogattunk, most pedig az év további részéből ajánlunk tíz izgalmas projektet. A bemutató pontos dátumát ezeknél még nem is lehet tudni, de mindegyiket érdemes lesz várni!
Vágólapra másolva!

Jennifer Aniston és Reese Witherspoon közös projektje (Apple)

Reese Witherspoon és Jennifer Aniston Forrás: AFP/2011 Getty Images/Jason Merritt

Az egyelőre cím nélküli sorozat a reggeli tévéműsorok kegyetlen világát mutatja be, alapul Brian Stelter kulisszák mögé kalauzoló könyve, a Top of the Morning: Inside the Cutthroat World of Morning TV szolgál. Anistonnak a Jóbarátok óta ez lesz az első komolyabb tévés szerepe, de rajta és Witherspoonon kívül talán a férfi főszereplő, az Office-ban remekelő Steve Carell miatt is érdemes lesz nézni.

The Mandalorian (Disney+)

Az első kép a The Mandalorianből Forrás: Disney+

A két élőszereplős Star Wars-sorozat közül az egyik, amelyet a Vasember-filmek rendezője, Jon Favreau készít csupa menő arccal, Pedro Pascal, Gina Carano és Nick Nolte mellett még Werner Herzog is meg fog jelenni. A projekt Jango és Boba Fett után egy újabb mandalori harcost mutat be, aki magányosan küzd az Új Köztársaság ellen a Birodalom bukása és az Első Rend megjelenése közötti időszakban.

A 22-es csapdája (Hulu)

Bajszos George Clooney-val jön a világhírű regény sorozatváltozata Forrás: Philipe Antonello / Hulu/2018 Hulu/Philipe Antonello

Joseph Heller világhírű háborús regényéből George Clooney készít hatrészes sorozatot, régi szerzőtársával, Grant Heslovval producerként és rendezőként is dolgozik a projekten, valamint ő játssza Scheisskopf hadnagy szerepét. Mellette többek között Kyle Chandlert, Christopher Abbottot és Hugh Laurie-t láthatjuk majd a projektben, az első fotókat itt tudja megnézni.

Watchmen (HBO)

Jeremy Irons lesz Ozymandias Forrás: AFP/2018 Getty Images/Mike Coppola

A DC képregényeiből 2009-ben már készült egy film, a Lost alkotója, Damon Lindelof azonban azt ígérte, hogy nem egy az egyben ülteti át a képernyőre a történetet, egyfajta „remixet" fog készíteni, ami ráadásul napjainkban játszódik. A szereposztás mindenképp ígéretes, Jeremy Irons és Don Johnson mellett például Regina King, Louis Gossett Jr. és Tim Blake Nelson is szerepet kapott a projektben.

Russell Crowe sorozata (Showtime)

Russell Crowe mint Roger Ailes Forrás: Showtime

Az egyelőre cím nélküli szériában Russell Crowe a Fox News egykori főnökét, a szexuális zaklatási vádakba belebukott Roger Ailest játssza, mellette Naomi Watts, Sienna Miller, Annabelle Wallis és Seth MacFarlane lesz még látható. Crowe-nak a főszerephez kopasszá és kövérré kellett válnia: jócskán dolgoztak rajta a maszkmesterek az első forgatási fotók szerint, itt ön is meg tudja nézni.

Lapozzon, a fele még hátravan, a következő oldalon ajánlunk még öt sorozatot az idei kínálatból!