Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Gáspár Győző teljesen összetört L.L. Junior kisfiának temetésén

L.L. Junior fia Dávidka temetése
Vágólapra másolva!
Péntek délben eltemették L.L. Junior kisfiát a Fiumei úti sírkertben. A szertartásra a gyászoló családon kívül rengeteg ismert ember érkezett, a tömegben megtörve állt többek közt Győzike, Pintér Tibor, Fásy Ádám, Opitz Barbara, Zámbó Árpy, Emilio és párja. A gyászolók a család kérésére mind fehér ruhában érkeztek a helyszínre.
Vágólapra másolva!

A szertartásra több százan érkeztek, a búcsúztatón Mága Zoltán és Kökény Attila zenélt a kis Dávid emlékére, akit hófehér hintóval, hófehér lovakkal vittek a sírhelyhez. Az édesapa mindenkit arra kért, hogy mivel imádott, hároméves kisfia „már az Úr mellett van a mennyországban", hófehér ruhában jelenjen meg a temetésen.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Pintér Tibor régi barátja a családnak és L.L. Juniornak, az énekessel gyakran kísérték el egymást koncertekre, őt is szörnyen megrázta a tragédia. A Nemzeti Lovasszínház igazgatójaként és barátként felajánlotta segítségét Dávidka temetéséhez, két hófehér lovat és egy hintót adott a búcsúztatóra.

Fotó: Polyák Attila - Origo

"Gyönyörű volt a temetés, méltó és csodálatos egy ilyen kis lélekhez. Ott álltunk a temetésen a párommal, és úgy éreztük, hogy ez nem velünk történik, annyira felfoghatatlan az egész. Mintha egy filmben lettünk volna, annyira nem valóságos számunkra sem ez az egész. Nagyon sok idő kell nekünk, ismerősöknek is, mire fel tudjuk dolgozni, hát még a családtagoknak. Azt kívánjuk, hogy ehhez nagyon sok erőt adjon nekik az Isten és a barátok" - mondta a temetés után Pintér Tibor az Origónak.

Gáspár Győző többször elsírta magát a temetésen Fotó: Polyák Attila - Origo

A színész mellett több ismert ember is összetörve állt a tömegben, Gáspár Győző testvére és lánya mellett sírt a szertatás ideje alatt.

- mondta el Gáspár Győző az Origo megkeresésére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről