Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Tápai Szabina: A férjemmel való kapcsolatom nem volt mindig felhőtlen

Fuss család, fuss!, Fuss család, fuss! című tévéműsor sajtóvetítése, 2019.09.23.
Vágólapra másolva!
Tápai Szabina kislánya születése után a TV2 október 7-én induló Fuss család, fuss! című sport-reality edzőjeként tér vissza a képernyőre.  Örül a lehetőségnek, családja pedig végig támogatta a forgatás ideje alatt.
Vágólapra másolva!

"Elsőként Gábort hívtam fel, aki rögtön rávágta, hogy vállaljam el a felkérést, majd mindent megoldunk. Szerencsére a csatorna is nagyon együttműködő, Milla és Beni is végig velem volt. Kaptunk egy külön lakókocsit teljesen felszerelve, és volt egy segítségem is, aki Millára vigyázott, míg én kamera előtt voltam. Még szoptatok, ezért nem is tudtam volna máshogy vállalni a megtisztelő feladatot"- mesélte Tápai Szabina a Lokálnak.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Milla érkezésével azonban minden megoldódott, egy tökéletes család lettünk. Olyan harmóniában élünk négyesben, amire mindig is vágytam. Amióta elkezdtük a kislányomnál a hozzátáplálást, én is el tudok szaladni otthonról elintézni a dolgaimat vagy külön időt tölteni a fiammal. A legjobb mégis az, mikor négyen együtt vagyunk. Érdekes, mert Beni érkezése után jobban igényeltük Gáborral a kettesben töltött időt, most viszont sokkal szívesebben vagyunk a gyerekekkel" - árulta el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről