Megtörte az élet a drogkereskedőt

El Camino: A Breaking Bad Movie
Vágólapra másolva!
Kijött egy plakát a sokak által várt El Camino: A Breaking Bad Movie-hoz.
Vágólapra másolva!

Abban nincs vita, hogy a Breaking Bad, magyarul Totál szívás minden idő egyik legjobb drámai sorozata volt. 2013-ban ért véget, épp a csúcson, hatalmas nézettség mellett. Le a kalappal a készítők előtt, még húzhatták volna két évig, egy zsáknyi pénzért, de akkor már nem lett volna az a kultsorozat, amely épp időben lezárult. Nem véletlenül áll 9.5 ponton az IMDb-n, bő 1,2 millió szavazat után.

Ez a Breaking Bad kap most egy filmet,

Vince Gilligan a kreátor, író, producer és rendező a projekt mellett, amelyben Aaron Paul újra Jesse Pinkmanként lesz látható, az ismert események után, alighanem menekülés vagy bujkálás közben.

A filmről már 2013-ban lehetett hallani, Gilligan viszont csak 2017-ben környékezte meg Pault. A forgatás 2018 novemberében kezdődött, nagy titoktartás mellett, nagyjából két hónapig tartott a munka. Hivatalos a hír csak 2019 nyarán lett, ekkor jelentette be a Netflix, hogy jön a film. Itt a poszter:

Előzmény már volt

A Totál szívás saját kis világa nem tűnt el teljesen a tévéből, mint a rajongók tudják, jött egy előzménysorozat Better Call Saul címmel. Ebben Bob Odenkirk karaktere, Saul Goodman lett a főszereplő, körülötte zajlanak az események, de sokan bizonyára szívesebben megnézték volna, milyen kalandokon ment át Pinkman vagy Hank, ha már Walter White-ról le kellett mondani (talán Bryan Cranston nem akarta újra felvenni a karaktert, a bődületes siker után).

A Better Call Saulban viszont idővel felbukkant a vén, de még mindig szívós Mike, majd a jó öreg Gustavo is, a legutóbbi évad pedig hangulatban is sokszor Breaking Bad-es volt, úgyhogy panasz nem lehet.