Hódi Pamela játékban maradt, feszült adások jönnek

Vágólapra másolva!
Az Ázsia Expresszből elvileg ketten kiestek, de Hódi Pamela esélyt kapott arra, hogy a következő vesztes páros egyik tagjával új párt alkosson, és maradjon a valóságshow-ban. Hétfő reggel erről is meséltek a Mokkában.
Vágólapra másolva!

Huszár Zsófi szerint óriási kaland volt, csodálatos helyeken jártak, érdemes volt belevágni. „Csalódott vagyok, mert több időt kellett volna a műsorban lenni. Volt, amikor elsők lettünk, kaptunk medált, de minket küldtek ki Hajszára" – elemezte a kiesést a Mokkában.

TV2

Hódi Pamela csalódott volt, mert őket küldték ki a társak. „A Vecáékon múlott sajnos, kő-papír-ollóval döntötték el. Bereczkiék tuktukot használtak kétszer... egy Hajszánál az óriási előny. De nem ezért estünk ki, hanem a fűszeres feladat miatt" – vélekedett.

Nem voltak nagy barátnők korábban sem

Nem változott kettejük kapcsolata. „Nem jártunk össze korábban sem, de a fotózásoknál is jóban voltunk. Össze kellett csiszolódni. Zsófi nagyon lámpalázas volt eleinte" – mondta Hódi.

Tudta, hogy maradni akar, és amikor megkapta az esélyt, persze élt vele. „Nagyon sok feszültség lesz, érzelemmegborulások is, sok minden fog történni" – jelezte. Bővebben itt.