Először állt közönség elé kisfia halála óta L.L. Junior

L.L. Junior sírva videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére
Vágólapra másolva!
Kisfia elvesztése óta először állt közönség elé L.L. Junior, a hétvégén négy koncertje is volt.
Vágólapra másolva!

"A mai négy koncert, négy város, két ország, kipipálva. Visszaálltam dolgozni. Olyan furcsa szó ez, dolgozni, ez mindig is a szerelmem, szenvedélyem volt, ezek után sem lesz másképpen, szórakoztatni fogok, csak néha a bohóc maszkján túl kevésbé látják a könnycseppeket. Köszönöm, Veszprém, köszönöm, Hajdúszovát, köszönöm, Vecsés és köszönöm, Érsekújvár" - írta közösségi oldalán a zenész.

Forrás: Facebook/L.L. Junior

Mint ismert, hároméves kisfiát, Dávidkát augusztus 31-én egy szabályosan közlekedő autós gázolta halálra a zebrán Zuglóban, miután a gyerek kiszaladt az úttestre. A fiú akkor édesanyjával és nagyobbik testvérével volt, L.L. Junior pedig éppen egy fellépése miatt volt úton. A hírt, hogy Dávidka életéért küzdenek az orvosok, az után kapta, hogy lejött a színpadról. Másfél héttel ezelőtt az énekes menedzsere, Száva Rita társaságában jelentkezett be élőben a Facebookon, ahol már a visszatérésről nyilatkozott.

"Szelektálva vállaljuk el a fellépéseket, és hamarosan visszaállunk a munkába. Huszonvalahány koncertet mondtam le, de visszaállok, és Lacikát is hozom magammal. Erőt gyűjtünk, gyengék vagyunk most, de erősek leszünk mindnyájan" - idézte a Blikk.