Szülés előtt a tükörben fotózta magát Curtis felesége - kép

Curtis felesége
Vágólapra másolva!
Curtis felesége megmutatta az utolsó terhesfotót, amit magáról készített a szülés előtt.
Vágólapra másolva!

"Utolsó pocakos képem . Ezt a fotót kórházba indulás előtt készítettem, emlékként. Azt hozzátenném, hogy haláli nyugalommal fotózgattam magam, miközben Atit konkrétan verte a víz, azt sem tudta, mihez nyúljon, és mondanom sem kell, hogy totál bolondnak nézett" - írta a kép mellé a rapper felesége.

"De itt már tudtuk, hogy nemsokára a kezünkben tarthatjuk a kisfiunkat. Ami a világ legeslegnagyobb boldogsága. Hálás vagyok a férjemnek, hogy egy másodpercre sem hagyott egyedül, végig a fejemnél állt, fogta a kezem, és csak ennyit mondott végig,hogy: Te vagy a legerősebb Nő a világon, mindennél jobban szeretlek! Utána meg látni azt, amikor hozza be a mellkasán a kisfiunkat, mosolyogva, potyogó könnyekkel... azt az érzést elmondani nem tudom. Talán még szerelmesebb lettem?!

Nem tudok elégszer köszönetet mondani a jóistennek, hogy gyönyörű, egészséges kisfiunk született, és hogy ilyen csoda család lettünk. Sok-sok rossz és hülyeség ellenére, de hiszem azt, hogy mindenki azt kapja, amit megérdemel, előbb-utóbb mindenki észhez tér, és a helyére kerül! Azt hiszem, az idő minket igazolt" - áll a bejegyzésében.