Pokoli éveken van túl a Kozmix frontembere

Lányi Lala
Vágólapra másolva!
Benedek oxigénhiányos koraszülöttként jött a világra, de Lányi Lala mindent félretett, hogy a rehabilitációját elősegítse. Ma már boldog apa, aki nagyon büszke a kisfiára.
Vágólapra másolva!

A Kozmix frontembere mindent megtett a kisfiúért, zenei karrierjét is szüneteltette, hogy a rehabilitációját elősegítse. "A könnyeimet nyeltem, amikor az apás szülést követően azonnal inkubátorba került. Egy kis csöppség volt, és megszenvedett minden lélegzetvételért. Ma már inkább arra kell figyelnem, nehogy megöleljem a suli előtt vagy egy atyai csókot nyomjak a bucijára a lányok szeme láttára" - mesélte az énekes.

Forrás: Lányi Lala - Instagram

A kisfiú számára a mozgásszervi rehabilitáció sok fájdalommal járt, az óvodában egy évvel maradt le a többiektől. "Közben persze, az akarata is erősödött. Nagyon büszke vagyok rá. Mindig arra vágytam, hogy teljes értékűnek és boldognak lássam, és most, hogy ez valósággá vált, többet nem is kívánhatok. A járásában pici nyoma maradt mindannak, amin keresztül kellett mennie, de én ezt szexepilnek látom. Focizik és biciklizik, de futni is szeret, és a Segway is a kedvence lett, amelyet az egyensúlyfejlesztés miatt kapott" - mondta a Blikknek.

Lány Lala egyéves korától egyedül neveli fiát, Kondákor Zsófi, a Jóban Rosszban színésznője, ekkor mondott le a felügyeleti jogáról. Azóta szerencsésen rendeződött a kapcsolatuk. "Sok türelem kell hozzá, néha még most is, de emberi viszonyban vagyunk" - árulta el.