Megmutatja a színésznő, hogyan lett a lányából szektás szexrabszolga

New Line Cinema's Premiere of "Monster In Law" - Arrivals 52714029 EOS1D-014743
WESTWOOD, CA - APRIL 29: Actress Catherine Oxenberg arrives at New Line Cinema's Premiere of "Monster In Law" at the Mann National Theatre on April 29, 2005 in Westwood, California. (Photo by Frederick M. Brown/Getty Images) *** Local Caption *** Catherine Oxenberg
Vágólapra másolva!
Durva sztori alapján készül tévéfilm, a Dinasztiá-ból ismert Catherine Oxenberg bemutatja, hogy a lánya miként keveredett egy olyan szektába, amelyben szexrabszolgaként használták a nőket.
Vágólapra másolva!

Nemrég ítélték el az NXIVM nevű szekta vezetőjét, Keith Raniere-t, aki a pozícióját kihasználva szexrabszolgaként tartotta azokat a befolyásolható nőket, akik elvileg egy önsegítő szervezetbe jelentkeztek.

Allison Mack bűnösnek vallotta magát Forrás: Getty Images/2018 Getty Images/Jemal Countess

Az ügyben a Smallville-ben Chloe Sullivanként látott Allison Mack is vádlott – ő segített nőket felhajtani Raniere-nek –, a szektatagok között pedig ott volt egy másik színésznő, Catherine Oxenberg lánya is, akit ráadásul kíméletlen diétán tartottak, hogy jobban megfeleljen a vezér ízlésének.

Catherine Oxenberg Forrás: Getty Images/AFP/2005 Getty Images/Frederick M. Brown

A Dinasztiá-ból ismert Oxenberg most a Lifetime-nak készít a történtekről egy tévéfilmet, a munkacíme egyelőre The NXIVM Cult: A Mother's Nightmare, vagyis Az NXIVM szekta: Egy anya rémálma.

Oxenberg csak producer lesz, a figurája azonban meg fog jelenni a filmben, Andrea Roth (Ments meg!, Tizenhárom okom volt) fogja játszani. A lánya, India szerepét Jasper Polishra bízta, Raniere-ként Peter Facinellit, Mackként pedig Sara Fletchert láthajuk majd.