Laky Zsuzsi férje szerint Curtis hamarosan vissza fog esni

Laky Zsuzsi férje, Dietz Guszti önpusztító időszakáról vallott: két kézzel szúrta magába a heroint
Vágólapra másolva!
Curtis nemrég jött ki az elvonóról, ahol drogproblémái miatt kezelték. A rapper néhány hetes kezelés után tisztán hagyta el a rehabilitációs intézetet, de azóta többször tett közzé az oldalán olyan képet, amin alkoholt fogyaszt.
Vágólapra másolva!

A volt ketrecharcos bajnok, az egykor kábítószerfüggő Dietz Gusztáv szerint szinte mindig szükség van több elvonóra is ahhoz, hogy valaki megszabaduljon a függőségeitől.

"Saját tapasztalatból mondom, hogy aki függőségben szenved, nem egyszer és nem kétszer köt ki az elvonón. Szinte lehetetlen elsőre megszabadulni a cucctól, ráadásul hagy némi kivetnivalót maga után az a „rehabilitációs központ" is, ahol Curtist kezelték. Én az első pillanattól fogva tudtam, hogy Ati még vissza fog esni, csak idő kérdése volt, hogy mikor csábul el. Először a pia, aztán majd jönnek a keményebb cuccok, de ne így legyen! Tiszta szívből kívánom neki, hogy gyógyuljon meg, ha kell, bármikor, bármiben segítek, és mellette vagyok, de egy biztos: az első lépést már megtette a visszaesés felé" - mondta Laky Zsuzsi férje, aki egyébként jó barátja Curtisnek.

Forrás: FEM3

A Bors megkérdezte a témában dr. Funk Sándor addiktológust is, aki állítja: az elvonókúra után sokkal hamarabb visszaesnek a függők, mint amennyi idő alatt rászoktak anno a drogra vagy az alkoholra.