Király Linda 25 kilót fogyott három hónap alatt

Király Linda
Vágólapra másolva!
Király Linda évekig küzdött a folyamatos hízással, ami az egészségére is káros hatással volt.
Vágólapra másolva!

"Az életemért küzdöttem, már rég nem a szépségemről volt szó. Az orvos elkezdte gyógyszerrel kezelni az agyalapi és a pajzsmirigyemet. Inzulint is kaptam, de a testem már borzalmas állapotban volt. Annyira vizes, ödémás volt a lábam, hogy rá sem bírtam állni. Minden mozdulat fájdalommal járt" - mesélte az énekesnő a Storynak.

Forrás: Király Linda

Sokféle diétával próbálkozott, de mint mondja, akkor is hízott, ha egész nap csak egy joghurtot evett.

"Már jó ideje kiderült, hogy alulműködik a pajzsmirigyem és inzulinrezisztencia is kialakult nálam. Megkaptam ezekre a gyógyszereket, de ahelyett, hogy használtak volna, még rosszabb lett a helyzet: elkezdett hullani a hajam, és alvászavaraim lettek. Másfél éve azt is megállapították, hogy adenoma van az agyalapi mirigyemben, és ez a humor felborítja az egész hormonháztartásomat. Ekkor vált világossá: a pajzsmirigybetegségem csupán az egyik tünete egy még nagyobb problémának."

Végül egy orvosi beavatkozás segített rajta, műtéti úton eltávolították a gyomrának négyötödét. Azóta már sokkal jobban érzi magát és újra tud sportolni is, három hónap alatt pedig 25 kilót sikerült leadni.