Jolly kemény döntést hozott Suzyval kapcsolatban

Suzy és Jolly
Vágólapra másolva!
Hatalmasat változott Jolly élete azóta, amióta külön költözött feleségétől, Suzytól, és bár vállalnak még közös fellépéseket, új dalokat már nem szeretne írni és előadni volt párjával.
Vágólapra másolva!

Az énekes kapcsolati válsága az elmúlt időszakban igencsak nagy figyelmet kapott, mióta bejelentették, hogy elválnak, számos rajongója amiatt aggódik, hogy mi lesz a Jolly-Suzy párossal a színpadon.

Jolly a TV2-nek mondta el, hogyan képzeli el a jövőt volt párjával: nagyon fontos döntésre jutott, ugyanis a továbbiakban nem akar új dalokat írni, illetve előadni Suzyval. Az énekes elmondta, hogy idén nyáron lesznek közös fellépéseik, így aki szeretné, még láthatja őket a színpadon együtt énekelni. A duót már csak a múltban íródott dalaik kötik össze.

Forrás: Jolly

Jolly nagyon nehéz időszakot tudhat maga mögött, korábban elmondta, hogy az egészsége is ráment a sok veszekedésre, stresszre és konfliktusra. A különválás óta azonban igyekszik mindent negatív kritikát kizárni, és egy kiegyensúlyozottabb és boldogabb életet élni.