Imádja az életét a szingli Jennifer Aniston

Photocall Of Netflix's "Murder Mystery" GettyImageRank2 arts culture and entertainment celebrities
MARINA DEL REY, CALIFORNIA - JUNE 11: Jennifer Aniston attends a photocall of Netflix's "Murder Mystery" at the Ritz Carlton Marina Del Rey on June 11, 2019 in Marina del Rey, California. David Livingston/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
Jennifer Aniston cseppet sem keseredett el, hogy 50 évesen szingli lett, vagány, pörgős életet él.
Vágólapra másolva!

Jennifer Anistonról egy jó ismerőse mesélt a People magazinnak, ő árulta el, hogy a színésznő nagyon is elégedett az életével: tudja magáról, hogy kivételes helyzetben van, és ezért hálás is.

Tavaly szakítottak Justin Theroux-val, és a hírek szerint most nincs férfi az életében, de ez egy cseppet sem zavarja, a munka és a barátnők kitöltik az életét.

Jennifer Aniston idén júniusban Forrás: AFP/2019 Getty Images/David Livingston

Nemrég a mexikói Cabo San Lucasban látták Jóbarátok-beli kolléganőjével, Courteney Coxszal, akinek a születésnapját ünnepelték, amúgy pedig izgatottan várja, hogy visszatérjen a képernyőre egy Reese Witherspoonnal és Steve Carell-lel közös sorozatban, a The Morning Show-ban.

Legutóbb egyébként régi barátjával, Adam Sandlerrel forgatta a Murder Mystery-t, ami Nagy-Britanniában nézettségi rekordot döntött a Netflixen. Itt megnézheti az előzetesét: