Teljesen új zsűri lesz a Sztárban sztárban, Tóth Gabi is a TV2-nél

Az inspiráló nők estje Femcafé Az inspiráló nők estje - Femcafe gála, Tóth Gabi
Az inspiráló nők estje - Femcafe gála, Tóth Gabi
Vágólapra másolva!
Ősszel jön az új évad, kicsit másképp. 
Vágólapra másolva!

A Sztárban sztár eddigi 6 szériájában ismert énekesek mutatták meg, mennyire tudnak belebújni más sztárok bőrébe. A műsor az ország első számú házibulija lett, nézettségi csúcsokat ért el, több szakmai- és közönségdíjat is bezsebelt. 2019-ben új formában tér vissza: a Sztárban Sztár leszek! egy izgalmas tehetségkutató, ahol civil emberek, amatőr színészek, énekesek kapnak lehetőséget, hogy ezúttal ők utánozzanak hazai és külföldi énekeseket – közölte a TV2.

Tóth Gabi a TV2-n lett ismert a Megasztár-ral Fotó: Polyák Attila - Origo

További újdonság, hogy idén a zsűritagok nemcsak véleményezik, hanem tanítják is a versenyzőket, a válogatók során maguk állítják össze a csapataikat, akik majd megküzdenek a nézők szavazataiért az élő adások során. A tehetségkutató nyertese az ország legsokoldalúbb előadója cím mellett többek között 10 millió forintot vihet haza.

Új lesz a zsűri

A mesterek olyan előadók, akik a Sztárban sztár korábbi évadaiban bebizonyították, hogy ők az utánzás nagymesterei. Bereczki Zoltán: az első széria győztese, aki gyakorlatilag lerakta a műsor alapjait. Pápai Joci: a Sztárban sztár legszórakoztatóbb versenyzője, aki megmutatta, hogyan lehet humorosan színpadra vinni a produkciókat.

Tóth Gabi: nemcsak szexi dívákat, hanem kemény férfiakat is jól megformált a 3. szériában, amivel a döntőig repítette magát. Horváth Tamás: őt korábban az internetről és koncertjeiről ismerte a közönség, ám a Sztárban sztár óta a hazai könnyűzenei világ meghatározó arca lett. A válogatások már megkezdődtek, hamarosan jön a Sztárban Sztár leszek! Tilla műsorvezetésével.