Reklámszerepekkel is lehet rengeteg pénzt keresni

Vágólapra másolva!
Ha az ember már eleve sztár, és úgy kérik fel, hogy hirdessen valamit, akkor nem csoda, hogy egy raklapnyi pénzt visz haza egy félperces kisfilmért – kevésbé ismert névvel és arccal is lehet azonban tisztességes összeget keresni a reklámszerepekből, legalábbis az Egyesült Államokban biztosan. Íme, pár amerikai színész, aki reklámokból jelentős bevételre tett szert, filmből vagy sorozatból viszont alig emlékezhetnek rá a nézők.
Vágólapra másolva!

Morgan Smith

2016-2017-ben talán felfigyeltek rá a nézők Az alelnök-ben – ahol hat epizódban játszott –, jellegzetes vörös haját azonban biztos, hogy inkább a Wendy's reklámjaiból ismerik az amerikaiak. Jelenleg a Messiah című sorozatot forgatja, a nettó vagyona 3 millió dollár körül mozog.

T. J. Jagodowski

Chicago legjobb improvizációs színészének tartják, Peter Grosszal együtt 2004 óta gyártja a reklámokat a Sonic Drive-In nevű gyorsétteremláncnak. (A fenti videón ő van köntösben.) A szökés és a Lángoló Chicago két-két epizódjában is benne volt, illetve szerepelt Will Ferrell több filmjében (a Felforgatókönyv-ben, a Keményítőkúrá-ban), 600 ezer dolláros nettó vagyonát azonban jórészt a hirdetéseknek köszönheti, az Egyesült Államokban a legtöbben valószínűleg csak Sonic Guyként emlegetik, ha látják valahol.

Tim Williams

Szintén jobbára csak Trivago Guyként ismerik a színészt, aki meglehetősen jó pénzt kapott a szállásokat összehasonlító oldaltól, pedig a fenti, magyarázó videón például csak egy zöld háttér előtt kellett állnia. Persze volt a reklámnak folytatása is, Williams pedig jó pár német nyelvű produkcióban, illetve Tom Cruise Valkűr-jében is megjelent – körülbelül 5 millió dollárra rúghat a nettó vagyona.

Isaiah Mustafa

Itthon is láthatók az Old Spice szürreális reklámjai, amelyekben Mustafa minden elképzelhető helyzetben férfias maradt, és ezzel nagyjából 5 millió dollárra duzzasztotta a bankszámláját. Persze más színészi feladatai is vannak, egyre többet foglalkoztatják: egy rakás vendégszerep után a Shadowhunters-ben már hosszabban számítottak rá, legközelebb az Az – 2. fejezet-ben lesz benne.

Lapozzon, megismerhet még pár jól fizetett reklámarcot!