Merevítő fémszerkezet került Marsi Anikó lábára

Marsi Anikó a TV2 stúdiójában
Marsi Anikó a TV2 stúdiójában 2018 február 6-án
Vágólapra másolva!
Egy merevítő fémszerkezetet és járást segítő botot még használnia kell Marsi Anikónak, a rehabilitáció hosszú heteket vehet igénybe.
Vágólapra másolva!

A TV2 Tények műsorvezetője március közepén törte el a combcsontját, amit akkor meg is kellett műteni. Hosszú hetek után szabadult meg a gipsztől, de még várnia kell a teljes gyógyulásig.

„A gipszet egy merevítő fémszerkezet váltotta fel, amivel napról napra jobban tudom mozgatni a lábam. Nagyon jó érzés volt, hogy végre van egy kis szabadságom e téren, de azért a teljes rehabilitációra még időt kell szánni.

és pár napja már azt elhagyva is próbálkozom. Igaz, még csak sántikálva, de azért bot nélkül is haladok, szóval látom az alagút végén a fényt” – mondta a Borsnak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

„Sosem volt még, hogy ennyi időt testedzés nélkül töltöttem volna, nehezen is bírom, hogy nem tudok sportolni. Hogy mikor futhatok újra, az a gyógyulás ütemétől függ. Pár napja már elkezdtem vezetni, úgyhogy lassacskán visszaáll a rend, de természetesen Lacira mindig számíthatok. A családom és a barátaink támogatása, segítsége nélkül nem tudtam volna átvészelni ezt a nehéz időszakot. Örülök, hogy most már mindenki kicsit fellélegezhet, mert egyre önállóbb vagyok” – tette hozzá.