Justin Bieber szupertitkos projekten dolgozik

2018 NBA All-Star Game Celebrity Game GettyImageRank1 SPORT VERTICAL Basketball - Sport USA California City Of Los Angeles Photography Los Angeles Convention Center NBA Arts Culture and Entertainment NBA Pro Basketball Attending Celebrities All Star Game
LOS ANGELES, CA - FEBRUARY 16: Justin Bieber attends the 2018 NBA All-Star Game Celebrity Game at Los Angeles Convention Center on February 16, 2018 in Los Angeles, California. Jayne Kamin-Oncea/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A YouTube bejelentette, hogy "szupertitkos" projekten dolgozik Justin Bieberrel, ezzel is növelve saját tartalmai számát.
Vágólapra másolva!

Justin Bieber annak idején a YouTube-ra feltöltött videóinak köszönhette a karrierjét, most pedig egy egyelőre cím nélküli projekten dolgozik a videomegosztóval: még azt sem lehet tudni, hogy film vagy sorozat készül-e vele, csak annyit, hogy jövőre tervezik a megjelenést.

Justin Bieber a kosárpályán Forrás: AFP/2018 Getty Images/Jayne Kamin-Oncea

Elképzelhető, hogy a YouTube egy korábbi vállalkozásához, a Katy Perry: Will You Be My Witness-hez hasonló film készül Bieberrel is, de bármi más is lehet – annyi biztos, hogy Bieber eddig nem nagyon színészkedett, csak a zenéjéhez kapcsolódó projektekben jelent meg, illetve a Saturday Night Live-ban bohóckodott párszor.

Folytatódik a Cobra Kai is Forrás: YouTube

A YouTube mindenesetre egyre nagyobb hangsúlyt fektet a saját tartalmak gyártására, a Bieber-projekt mellett egy Paris Hiltonról szóló dokumentumfilmet is készít, illetve bejelentette, hogy folytatja a Karate kölyök modern verzióját, vagyis jön a harmadik évad is a Cobra Kai-ból.