Dombi Rudolf szerint vigyázni kell a duruzsolókkal az Exatlonban

Vágólapra másolva!
27 futamra volt szükség, hogy kiderüljön, kik mennek tovább biztosan. Patrik egy gyenge, gyötrelmes hét után látványosan feljavult.
Vágólapra másolva!

A nőknél a legjobb statisztikája Huszti Katának és Dombi Rudolfnak volt az elmúlt időkben, így ők kezdték a versenynapot a legtöbb „élettel." A legnehezebb helyzetbe Gelencsér Timi és Jóni Máté keveredtek, nekik volt a leggyengébb mutatójuk, így nekik csak három élet jutott, így kellett játékban maradniuk.

Patriknak ma jól ment Forrás: tv2

A fiúknál végül Esztergályos Patrik kvalifikálta magát elsőként a legjobb hatba, a többiek sorra elhullottak. A lányoknál a kékek nagy túlélői, Hanna és Kata maradt a végére, utóbbi nyerte a négyek viadalát. 27 menetre volt szükség, hogy kiderüljön, kik vannak ott a top 6-ban.

Forrás: tv2

A versenynap végén Hanna beszélgetett el a pirosak korábbi kapitányával, Dombi Rudolffal, aki szóba hozta, hogy a háta mögött kibeszélik. Hanna szerint azért, mert a csapatjáték időszakában is az egyéni játékra koncentrált, és akkor sem ment újabb meneteket, ha az első (és aznapi egyetlen) futamát megnyerte. „A duruzsolásokkal vigyázz!" – búcsúzott tőle a kajakos, nyilván Renire és Timire célozva.