Elmondta az Exatlon győztese, mire megy a 20 millió forint

Vágólapra másolva!
Huszti Kata remek versenyzéssel nyert, nem is került rossz helyre a pénz.
Vágólapra másolva!

„Nem gondoltam volna, hogy egy teljesen szürke, hétköznapi ember is képes nyerni Bajnokok, más stílusú emberek ellen... És nem gondoltam volna, hogy sikerül legyőzni Patrikot... Péter volt az, aki a döntő pillanatban is végig futott velem a pályán. Önzetlenül tette mindezt, és nagyon nagy segítség volt" – mesélte az Exatlon győztese röviddel a döntő után.

tv2

„Nagyon sok tervünk van a párommal. Szeretnénk családot alapítani, ehhez kell a lakást átalakítani. Szeretnénk összeházasodni, és édesanyámat elvinném egy tengerpartra. Hátrányos helyzetű gyerekekkel is szeretnék foglalkozni" – vázolta terveit.

Sok tévéző méltatlankodott, mert őt egyszer kiejtették, de visszatérhetett. A többi versenyző nem kapott ilyen előnyt, ez igaz, de Kata visszajött, heroikusan küzdött, szanaszét verte a piros csapatot sok alkalommal, azaz bizonyította, hogy tényleg van második esély, és aki él ezzel, sokra viheti. „A sportban soha nincs újabb esély, de itt volt, és nekem lett a legjobb statisztikám a Kihívók közül" – reagált ezekre a felvetésekre. Itt megnézheti az elmúlt hónapok legjobb képeit.