Keservesen igyekeznek eltüntetni egy nőt egy sorozatból

Vágólapra másolva!
A Hallmark Channel nem kaszálja el a When Calls The Heart című szériát, de bajban vannak az illetékesek.
Vágólapra másolva!

Mint korábban írtuk, a vesztegetési ügybe keveredett Lori Loughlin személye kellemetlen lett a Hallmark számára, egyfajta persona non grata lett: sietve közölték, hogy nem dolgoznak vele többet. A When Calls The Heart című sorozatuk ugyanakkor népszerű, és ebben elég fontos karaktere van a színésznőnek.

Forrás: Hallmark

Sok rajongó megijedt, hogy ezzel vége is a westernnek, de a csatorna megnyugtatta őket, hogy csak ideiglenesen került le a képernyőről a sorozat, „kreatív megoldáson" dolgoznak. A Deadline egyik forrása szerint ez nem más jelent, minthogy ki kell radírozni valahogy a kellemetlenné vált nő karakterét a sorozatból.

Sok epizódot már felvettek előre,

nyilván meg is vágtak, ezekben pedig benn van a figura. Talán nem is lenne semmi baj azzal, ha benne maradna a már rögzített epizódokban, de a Hallmark óvatos ebben a kérdésben.

A sorozat kaszája azért sem valószínű, mert a Janette Oake könyvei alapján, és Michael Landon Jr. produceri munkája mellett készülő széria múlt heti adása, a hatodik évad első része rekorddal nyitott, azaz a nézettséget még emelte is a megvesztegetési botrány híre.

Az előzményekről, a botrányról a cikk alatt olvashat.