Több mint 30 kilót felszedett az egykori megasztáros

Fekete Dávid
Vágólapra másolva!
Sokkot kapott az egykori megasztáros, Fekete Dávid, amikor mérlegre állt, száz kiló fölött van a súlya.
Vágólapra másolva!

A Megasztár-ban látott Fekete Dávid a Blikknek mesélt arról, hogy igencsak meglepődött, amikor legutóbb mérlegre állt: "A minap mérlegre álltam, és először száznégy kilogrammot mutatott, majd levettem a kabátomat, és akkor is százkettőt. Nagyon meglepődtem, mert nem is éreztem vagy láttam magamon, hogy ennyire meghíztam, de az biztos, hogy ez hosszú távon nem lesz jó" – mondta.

A Megasztár idején csak 70 kiló volt az énekes, szerinte az lehet a legfőbb gond, hogy nem figyel a megfelelő étkezésre: autókereskedéssel is foglalkozik, sokszor úton van, és csak benzinkutaknál eszik valamit.

Fekete Dávid még vékonyabban, alább egy friss családi fotó Forrás: Fekete Dávid hivatalos weboldal

Hamarosan ikerfiai születnek, ezért szeretne változtatni az életmódján: "Van, hogy napi tizennégy-tizenöt órát dolgozom. Hajnal háromra, négyre érek haza, és reggel kilenckor már ébren is vagyok. Nagyjából három éve élek így, hogy csak a vasárnapjaim szabadok, akkor pedig pihenek. Ezen kell változtatnom, hiszen szeretnék minél több időt majd a fiúkkal tölteni. Ráadásul az egészségemre is oda kell figyelnem, ezért muszáj fogynom, és persze nagyon vigyázni, hogy mikor mit eszem, mivel hízékony vagyok" – mondta a Blikknek.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!