Sérülés és óriási taktikai hiba a TV2 vetélkedőjének döntőjében

Catch
Vágólapra másolva!
Lezárult a négyrészes gameshow, sok nagyszerű sportteljesítménnyel, remek pillanattal. A legvégén a vártnál sokkal hamarabb nyertek a sárgák.
Vágólapra másolva!

December 22-én, négy hét után lezárult a Catch! a TV2-n, nagy küzdelem után a sárga és a narancs csapat jutott be a fináléba, azaz Linczényi Márk és Bódi Sylvi, illetve embereik csaptak össze. Ezúttal is volt sérülés, egy játékos már csak bicegni tudott, helyette új érkezett.

tv2

A végén, szokás szerint, jött A Kör nevű játék, ahol nagy részben a kitartás, erőnlét, a fizikum döntött, de valamennyire szerepet kapott benne a taktika is, hiszen nem mindegy, mikor indul egy atléta, hány kört fut az első vagy a második versenyző.

Mindenki őrült hajszát várt, hosszú futóversenyt a végén, de a narancs csapat elrontotta: épp Bódi Sylvi volt, aki lassúnak bizonyult, a sárgák egyik versenyzője, Dávid, könnyen utolérte. Többen nem is kerültek pályára, a vártnál sokkal hamarabb lett vége. „Eltaktikázták a döntőt! Vigasztalanul ülnek a terem másik sarkában!" – kiabálta Ördög Nóra, de a végén persze a csapatok összeölelkeztek: a sárgák vidáman, nagy boldogságban, a szörfös modell csapata pedig kissé rezignáltan.

Friss sztárhírekért kövesse a Tévé rovat Facebook-oldalát!