Magyar sztárok, akiket túl szexi fotójuk miatt letiltott az Instagram

Szőcs Renáta / Instagram
Vágólapra másolva!
Az Instagram szabályzata meglehetősen szigorú, ha meztelenkedésről vagy szexi fotókról van szó, a posztokat rendszeresen ellenőrzik, és ha valakié nem felel meg, nemcsak az adott képet, hanem a teljes profilt letiltják. Ebbe naponta futnak bele a világon többmilliós követőtáborral rendelkező influenszerek, de néhány magyar példát is találni - összeállításunkban most őket mutatjuk be.
Vágólapra másolva!

Szőcs Renáta

A Star Academy győztesét idén nyáron két napra letiltotta az Instagram az egyik fotója miatt. Szőcs Renáta képeire egyáltalán nem jellemző, hogy túl sokat mutatnának, egy olyan fotó miatt kapott szigorú büntetést, amely nem tűnt túlságosan pikánsnak. "Posztoltam egy sportos képet, semmi szexizés nincs rajta, topban és futónadrágban voltam látható. Feljelentettek, az Instagram pedig letiltott negyvennyolc órára. Úgy tűnik, szerintük a megengedett bőrfelületnél több látszott ki, ami enyhén szólva is furcsa" - mesélte akkor.

Forrás: Szőcs Renáta / Instagram

Néhány napig semmit nem tudott csinálni a közösségi oldalán, teljes volt a tiltás. Kapott egy levelet a letiltásról, amire reagált is, de rájött, hogy csak automatikus szövegeket küldtek. "Rájöttem, egy programmal hiába vitatkozom. Kivártam, amíg lejár a büntetés, most pedig figyelek rá, hogy még ennyire se szegjem meg a szabályokat. Persze egy vicc az egész" - tette hozzá.

Schobert Lara

Az egész család ledöbbent, mikor váratlanul törölték Schobert Lara közösségi oldalát, amit jelenleg 163 ezren követnek. Lara oldalán több bikinis fotó szerepelt és szerepel azóta is, de szülei szerint a profilja soha nem tért el a korosztályában megszokott képektől.

Forrás: Schobert Lara / Instagram

"Lara szabálykövető, megfelelő értékrenddel bíró gyerek, jó tanuló és sportoló. Az oldalán soha nem voltak provokatív képek, olyasmi, amit más ne tenne közzé. Természetes, hogy nyáron fürdőruhában látható, télen meg síruhában. Értem, hogy szeretnének példát statuálni, de akkor kössék a regisztrációt sokkal szorosabb korhatárhoz. A gyerekem értetlenül áll az eset előtt, és csalódott" - mondta akkor Rubint Réka.

Lapozzon, nézze meg a többieket is!