Justin Timberlake: Sokat ittam, megbántam a tettem

Jessica Biel, Justin Timberlake, Oscar 2017
Vágólapra másolva!
Justin Timberlake nyilvánosan kért bocsánatot a feleségétől, Jessica Bieltől egy videó miatt, amelyen az látszott, hogy a kolléganője kezét fogja.
Vágólapra másolva!

Mint arról beszámoltunk, kompromittáló felvétel készült Justin Timberlake-ről a Palmer című film New Orleans-i stábbuliján, azt lehetett látni, hogy kolléganőjével, Alisha Wainwrighttal kölcsönösen egymáshoz érnek, majd az énekest egy másik nő húzza be az erkélyről a lakásba.

Timberlake némi hallgatás után az Instagramon tett közzé egy hivatalos közleményt, ezzel kért bocsánatot a családjától a viselkedése miatt:

Azzal kezdte, hogy nem szokott a pletykákkal foglalkozni, de erre muszáj volt reagálnia, mert olyanokat bántott a hír, akiket szeret. Közölte, hogy semmi nem történt közte és a kolléganője között, viszont túl sokat ivott akkor este – ezt már bánja, nem ilyen példát akar mutatni a fiának.

"Bocsánatot kérek a csodálatos feleségemtől és a családomtól, amiért ilyen kellemetlen helyzetbe hoztam őket, arra törekszem, hogy a legjobb férj és apa legyek" – írta, majd azzal zárta, hogy büszke a Palmer-en végzett munkájára, alig várja, hogy a közönség is láthassa a filmet.

Jessica Biel és Justin Timberlake a 2017-es Oscar-gálán Forrás: Valerie Macon / AFP

Timberlake és Jessica Biel 2012-ben házasodtak össze több évnyi együttlét után, Silas nevű fiuk jelenleg négyéves.