Fulladozni kezdett a színpadon Zámbó Krisztián

Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Zámbó Krisztián váratlanul fulladni kezdett a színpadon. Úgy érzi, rosszulléte hátterében az elmúlt hónapok alatt felszedett pluszkilók állnak, ami nemcsak lelkileg viseli meg, hanem már fizikai tünetei is vannak.
Vágólapra másolva!

"Szezon volt, megállás nélkül koncerteztem, és nem figyeltem oda magamra eléggé. Hajlamos vagyok a hízásra, fel is szaladt rám néhány kiló felesleg. Hullafáradt voltam, így energiám sem volt arra, hogy edzőterembe járjak. Aztán jött a pofon. Fulladoztam a színpadon, és folyt rólam a víz. Megijedtem. Konkrétan ruhát kellett volna cserélnem, miután véget ért a koncertem" - mesélte a rosszullétről a Ripostnak.

Forrás: Zámbó Krisztián / Instagram

"Márciusban már negyven leszek. Érzem, hogy megy az idő, ezért is muszáj jobban odafigyelnem magamra. Eldöntöttem, hogy életmódot váltok, megpróbálok egészséges ételeket enni, és hetente edzőterembe járni. Szeretnék sokkal energikusabb és fittebb lenni, ami nemcsak az egészségem miatt fontos, hanem a hivatásom miatt is. Persze fogyni is szeretnék, mert nem jönnek rám a márkás, drága nadrágjaim" - tette hozzá.