Elbúcsúzott a Jóban Rosszban szépsége

Vágólapra másolva!
Tizenegy év után távozott a sorozatból a Jóban Rosszban színésznője, Legerszki Krisztina.
Vágólapra másolva!

A színésznő saját oldalán, emocionális posztban búcsúzott a tévézőktől. „Ha ezt a posztot olvassátok, immáron végleg kiderült, hogy Barbara elbúcsúzott Csillagkúttól, elbúcsúztam a sorozattól. Ezt a posztot közvetlenül azután írom, hogy megnéztem Barbara temetését. Nagyon méltó búcsújelenet. Köszönöm az íróknak és a kollégáimnak a munkát és érzékenységét, ahogy ezt a jelenetet megformálták" – írta.

Instagram, legerszki_kriszti

A stáb után a nézőktől is elbúcsúzott. „Köszönjük a mindennapos meghívást: úgy délben és este 8 körül, a nappalitokba, vagy ahol a tévé van, ahol nap-nap után figyelemmel követtek bennünket! Köszönjük a megtiszteltetést, hogy valamilyen szinten részesei lehetünk a mindennapjaitoknak!

Szintén köszönöm a sok jó szót, elismerést, támogatást, öleléseket, mosolyokat, kis ajándékokat, amiket személyesen vagy üzeneteként, levélként kaptam tőletek az elmúlt 10 évben! Szívembe zártam mind. És köszönöm, hogy szerettétek Barbarát. Szerettétek a munkámat" – folytatta.

A kritikákat is elfogadta, még akkor is, ha fájtak. „Hatásukra létrejöhetett olykor valami szemléletváltás vagy épp egy még erősebb hit magamban, hogy oké, nem tetszhet mindenkinek ugyanaz, ugyanúgy. Ez van. Az élet megy tovább. A szándék a fontos... Megvolt, jófajta. A többi mindenkinek szíve joga" – vélekedett.

„Hálás vagyok, hogy megadatott ez majdnem tizenegy év Barbaraként. Nagyon sokat kaptam és tanultam ettől a szereptől" – zárta sorait Legerszki Krisztina.